ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
עוף מחולק לפי מס הסועדים ונקי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב .
-
2
להכניס את חלקי העוף שיקבלו רוטב לסדר בתבנית .
-
3
להכניס את התפוא לערבב שיקבל רוטב לסדר מעל העוף אני מבשלת בלי עור לכן מכסה בתפוא כדי שהעוף לא יתיבש .
-
4
לפזר שומשום .
-
5
לסדר את התפוא מעל ולפזר עליהם גם שומשום .
-
6
לשפוך את הרוטב הנותר לתבנית .
-
7
לסגוד שלא יצאו נוזלים .
-
8
לאפות 200 מעלות שעה וחצי .
1
בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב .
2
להכניס את חלקי העוף שיקבלו רוטב לסדר בתבנית .
3
להכניס את התפוא לערבב שיקבל רוטב לסדר מעל העוף אני מבשלת בלי עור לכן מכסה בתפוא כדי שהעוף לא יתיבש .
4
לפזר שומשום .
5
לסדר את התפוא מעל ולפזר עליהם גם שומשום .
6
לשפוך את הרוטב הנותר לתבנית .
7
לסגוד שלא יצאו נוזלים .
8
לאפות 200 מעלות שעה וחצי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים