אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,059
צפיות

עוף עם תפוא בתנור

המתכון של
עוף עם תפוא בתנור

קל וטעים ברמות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עוף מחולק לפי מס הסועדים ונקי
  • תפוא חתוך לרבעים
  • בטטה
  • שמן זית
  • כף רוטב סויה
  • כף רוטב צ׳ילי מתוק
  • כף סילאן
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • מלח
  • פילפל
  • פילדלפי
  • טוסקנה
  • כורכום
  • כף פיטרוזיליה יבשה
  • 3 כפות שומשום
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב .


  • 2

    להכניס את חלקי העוף שיקבלו רוטב לסדר בתבנית .


  • 3

    להכניס את התפוא לערבב שיקבל רוטב לסדר מעל העוף אני מבשלת בלי עור לכן מכסה בתפוא כדי שהעוף לא יתיבש .


  • 4

    לפזר שומשום .


  • 5

    לסדר את התפוא מעל ולפזר עליהם גם שומשום .


  • 6

    לשפוך את הרוטב הנותר לתבנית .


  • 7

    לסגוד שלא יצאו נוזלים .


  • 8

    לאפות 200 מעלות שעה וחצי .


1

בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב .


2

להכניס את חלקי העוף שיקבלו רוטב לסדר בתבנית .


3

להכניס את התפוא לערבב שיקבל רוטב לסדר מעל העוף אני מבשלת בלי עור לכן מכסה בתפוא כדי שהעוף לא יתיבש .


4

לפזר שומשום .


5

לסדר את התפוא מעל ולפזר עליהם גם שומשום .


6

לשפוך את הרוטב הנותר לתבנית .


7

לסגוד שלא יצאו נוזלים .


8

לאפות 200 מעלות שעה וחצי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים