לןגן

עוף עם תפוא בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 18/10/2018 | 22:02
עוף עם תפוא בתנור

תקציר המתכון: קל וטעים ברמות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל מרכיבי הרוטב

  2. להכניס את חלקי העוף שיקבלו רוטב לסדר בתבנית

  3. להכניס את התפוא לערבב שיקבל רוטב לסדר מעל העוף אני מבשלת בלי עור לכן מכסה בתפוא כדי שהעוף לא יתיבש

  4. לפזר שומשום

  5. לסדר את התפוא מעל ולפזר עליהם גם שומשום

  6. לשפוך את הרוטב הנותר לתבנית

  7. לסגוד שלא יצאו נוזלים

  8. לאפות 200 מעלות שעה וחצי