הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמדהיםםם!!! מתכון מעולה, מתחסל, מומלץ להכפיל כמויות...
לערבב היטב את חומרי הטמפורה.
לעטוף את קוביות החזה עוף בטמפורה.
לטגן בשמן עמוק.
במחבת נפרדת:.
לבשל את חומרי הרוטב.
להוסיף את החזה עוף המטוגן.
לערבב ולהמשיך לטגן ביחד עד לספיגת הרוטב בעוף.
בנפרד לטגן את פרוסות האננס עד להשחמה קלה ולהגיש לצד העוף.
לפני ההגשה לפזר את השומשום, בצל ירוק וקשיו.