לןגן

חזה עוף בטמפורה עם אננס מטוגן

מאת: תמי מושקט, פורסם: 18/10/2018 | 20:52
חזה עוף בטמפורה עם אננס מטוגן

תקציר המתכון: מדהיםםם!!! מתכון מעולה, מתחסל, מומלץ להכפיל כמויות...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

טמפורה

רוטב

להגשה

אופן הכנה

  1. לערבב היטב את חומרי הטמפורה

  2. לעטוף את קוביות החזה עוף בטמפורה

  3. לטגן בשמן עמוק

  4. במחבת נפרדת:

  5. לבשל את חומרי הרוטב

  6. להוסיף את החזה עוף המטוגן

  7. לערבב ולהמשיך לטגן ביחד עד לספיגת הרוטב בעוף

  8. בנפרד לטגן את פרוסות האננס עד להשחמה קלה ולהגיש לצד העוף

  9. לפני ההגשה לפזר את השומשום, בצל ירוק וקשיו