לערבב את מרכיבי המשרה ולמרוח היטב את העוף עם הידיים טוב טוב.
את העוף להניח בתבנית . לעטוף את העוף והתבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור ב180 מעלות שעה וחצי בערך.במשך זמן זה יש להפוך את העוף
אופן ההכנה
1
לשטוף את האורז ולבשל במים חצי בישול כ 10 דקות בערך. לסנן מהמים.
2
לטגן בשמן את הצנוברים על לקבלת צבע חום בהיר, להוציא מהשמן לצלחת, באותו שמן לטגן 1 בצל גדול חתוכים עד להזהבה, להוסיף את כל התבלינים . להוסיף את הטחולים וכבד העוף החתוך ולהמשיך לטגן מספר דקות לערבב כל הזמן, להוסיף את הבשר טחון מפורר לתערובת ולהמשיך לערבב עד שלא ישאר צבע אדום של הבשר. .
3
להוסיף את האורז החצי מבושל לערבב היטב הכל ולהשאיר בצד להתקרר..
4
ממלאים את העוף על כך חלקיו וכן להכניס גם מתחת לעור. כלומר בין העור לחזה, לרגלים, ובגב העוף.
5
מה שנותן לעוף מראה תפוח ומלא. לסגור את העוף בקיסמים או לתפור, .
6
(לזכור להוציא את הקיסמים לפני החיתוך, חותכים את העוף כמו שחותכים לחם .).
1
לשטוף את האורז ולבשל במים חצי בישול כ 10 דקות בערך. לסנן מהמים.
2
לטגן בשמן את הצנוברים על לקבלת צבע חום בהיר, להוציא מהשמן לצלחת, באותו שמן לטגן 1 בצל גדול חתוכים עד להזהבה, להוסיף את כל התבלינים . להוסיף את הטחולים וכבד העוף החתוך ולהמשיך לטגן מספר דקות לערבב כל הזמן, להוסיף את הבשר טחון מפורר לתערובת ולהמשיך לערבב עד שלא ישאר צבע אדום של הבשר. .
3
להוסיף את האורז החצי מבושל לערבב היטב הכל ולהשאיר בצד להתקרר..
4
ממלאים את העוף על כך חלקיו וכן להכניס גם מתחת לעור. כלומר בין העור לחזה, לרגלים, ובגב העוף.
5
מה שנותן לעוף מראה תפוח ומלא. לסגור את העוף בקיסמים או לתפור, .
6
(לזכור להוציא את הקיסמים לפני החיתוך, חותכים את העוף כמו שחותכים לחם .).