קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לשטוף את האורז ולבשל במים חצי בישול כ 10 דקות בערך. לסנן מהמים
לטגן בשמן את הצנוברים על לקבלת צבע חום בהיר, להוציא מהשמן לצלחת, באותו שמן לטגן 1 בצל גדול חתוכים עד להזהבה, להוסיף את כל התבלינים . להוסיף את הטחולים וכבד העוף החתוך ולהמשיך לטגן מספר דקות לערבב כל הזמן, להוסיף את הבשר טחון מפורר לתערובת ולהמשיך לערבב עד שלא ישאר צבע אדום של הבשר.
להוסיף את האורז החצי מבושל לערבב היטב הכל ולהשאיר בצד להתקרר.
ממלאים את העוף על כך חלקיו וכן להכניס גם מתחת לעור. כלומר בין העור לחזה, לרגלים, ובגב העוף
מה שנותן לעוף מראה תפוח ומלא. לסגור את העוף בקיסמים או לתפור,
(לזכור להוציא את הקיסמים לפני החיתוך, חותכים את העוף כמו שחותכים לחם .)