תקציר המתכון: איך אני חולה על זה יאמי, פשוט מעדןןןןןן😍😍חייב להיות אצלינו בארוחה מפסקת❤
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
מבשלים את התפו"א כ- 10 דקות עם מעט מיץ לימון ומסננים את הנוזלים( את זה למדתי מחברתי האלופה חופית אלמקייס).
בסיר שטוח מטגנים קלות את השום עם 5 כפות שמן.
מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים.
מניחים את פילה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים בזהירות את תפו"א שבישלנו .
מערבבים כף מרק עוף עם שתי כוסות מים חמים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים 4 יח' פלפל שאטה לפיקנטיות.
לבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם.
מידיי פעם לנענע את הסיר מצד לצד.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤