לןגן

תפו"א ירושלמי (קסביה) עם פילה עוף😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 19/09/2018 | 22:03
תפו"א ירושלמי (קסביה) עם פילה עוף😍

תקציר המתכון: איך אני חולה על זה יאמי, פשוט מעדןןןןןן😍😍חייב להיות אצלינו בארוחה מפסקת❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את התפו"א כ- 10 דקות עם מעט מיץ לימון ומסננים את הנוזלים( את זה למדתי מחברתי האלופה חופית אלמקייס).

  3. בסיר שטוח מטגנים קלות את השום עם 5 כפות שמן.

  4. מוסיפים את הפפריקה והכורכום ומערבבים.

  5. מניחים את פילה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.

  6. מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים בזהירות את תפו"א שבישלנו .

  7. מערבבים כף מרק עוף עם שתי כוסות מים חמים ומוסיפים לסיר.

  8. מוסיפים 4 יח' פלפל שאטה לפיקנטיות.

  9. לבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד שהתפו"א מתרככים והרוטב מצטמצם.

  10. מידיי פעם לנענע את הסיר מצד לצד.

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤