לןגן

עוף בטמפורה

מאת: שירי אדמץ, פורסם: 18/06/2015 | 21:21
עוף בטמפורה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לבלילת הטמפורה:

מצרכים לרוטב:

אופן הכנה

  1. תחילה מכינים את הרוטב: שופכים את כל מרכיבי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב כ-5 דקות ברתיחה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכבים את האש ומניחים בצד.

  2. מחממים בסיר גדול את השמן לטיגון עמוק.

  3. בינתיים מכינים את בלילת הטמפורה: מערבבים את כל הרכיבים ביחד. הבלילה צריכה להיות מעט דלילה, אך לא לגמרי נוזלית (למי שמשתמשת בקמח טמפורה - ממירים את הקמח התופח, הקורנפלור והחלבונים ב3 כוסות קמח טמפורה).

  4. מצפים את קוביות חזה העוף בבלילת הטמפורה ומעבירים ישירות לטיגון עמוק. כשצד אחד נהיה חום-זהוב מסובבים לצד השני. מוציאים את חזה העוף כשהציפוי משני הצדדים חום-זהוב ומכניסים לתוך הרוטב.

  5. מצפים היטב מכל הכיוונים ומגישים לצד נודלס מוקפץ, אורז לבן פשוט או אורז עם תוספות (המתכון לאורז, כולל מתכון לאורז עם תוספות נמצא במתכונים שלי). בתיאבון !!!