לןגן

שוקיים עוף עם כרפס גמבה תפו"א ובטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/09/2018 | 11:25
שוקיים עוף עם כרפס גמבה תפו"א ובטטה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌🏻

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. מוסיפים את הגמבה כרפס אבקת בצל ודבש ומבשלים 10 דק על אש נמוכה

  3. 2) במחבת מטגנים את השוקיים מצד לצד עד להזהבה מוסיפים אותם לסיר

  4. 3) מוסיפים כוס וחצי מים

  5. מטגנים את התפו"א ובטטות מצד לצד עד להזהבה וגם אותם מוסיפים לסיר ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה

  6. 4) אחרי חצי שעה פותחים את הסיר חלקית ומבשלים לעוד 10 דק

  7. ואפשר להגיש

  8. בהצלחה 👌🏻