פירורי לחם מתובלים (ניתן לקנות בכל סופר) או בפירורי לחם מוזהבים- להוסיף תיבול למוזהבים: שומשום, חצי כפית שום גבישי, כפית אורגנו יבש.
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1
לבלילה- 2/1 ביצים, כפית מלאה מיונז, 2 כפות רוטב צ'ילי, מעט מלח. לערבב היטב ולטבול את החזה עוף ולהשרות לפחות 10 דקות..
2
לצפות בפירורי לחם מתובלים (ניתן לקנות בכל סופר) או בפירורי לחם מוזהבים- להוסיף תיבול למוזהבים(עם זה אני מכינה): שומשום, חצי כפית שום גבישי, כפית אורגנו יבש..
3
לטגן משני הצדדים בשמן עמוק.
1
לבלילה- 2/1 ביצים, כפית מלאה מיונז, 2 כפות רוטב צ'ילי, מעט מלח. לערבב היטב ולטבול את החזה עוף ולהשרות לפחות 10 דקות..
2
לצפות בפירורי לחם מתובלים (ניתן לקנות בכל סופר) או בפירורי לחם מוזהבים- להוסיף תיבול למוזהבים(עם זה אני מכינה): שומשום, חצי כפית שום גבישי, כפית אורגנו יבש..