ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
גמבה אדומה צהובה כתומה וירוקה פרוסה לרצועות
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד להזהבה .
-
2
להוסיף את השום .
-
3
לערבב ולטגן חצי דקה .
-
4
להוסיף את הפרגיות ולטגן מכל הכיוונים .
-
5
להוסיף גמבה ולטגן .
-
6
לתבל .
-
7
להוסיף מים עד לגובה הפרגיות ולבשל עד לריכוך הפרגיות .
-
8
להגיש לצד אורז לבן או צהוב .
1
לטגן את הבצל עד להזהבה .
2
להוסיף את השום .
3
לערבב ולטגן חצי דקה .
4
להוסיף את הפרגיות ולטגן מכל הכיוונים .
5
להוסיף גמבה ולטגן .
6
לתבל .
7
להוסיף מים עד לגובה הפרגיות ולבשל עד לריכוך הפרגיות .
8
להגיש לצד אורז לבן או צהוב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים