לןגן

שניצל

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 03/09/2018 | 16:28
שניצל

תקציר המתכון: שניצל הכי טעים שתאכלו, באחריות!!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבלילה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לבלילה- 2/1 ביצים, כפית מלאה מיונז, 2 כפות רוטב צ'ילי, מעט מלח. לערבב היטב ולטבול את החזה עוף ולהשרות לפחות 10 דקות.

  2. לצפות בפירורי לחם מתובלים (ניתן לקנות בכל סופר) או בפירורי לחם מוזהבים- להוסיף תיבול למוזהבים(עם זה אני מכינה): שומשום, חצי כפית שום גבישי, כפית אורגנו יבש.

  3. לטגן משני הצדדים בשמן עמוק