לןגן

פרגיות עם רצועות גמבה צבעונית

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 30/08/2018 | 23:03
פרגיות עם רצועות גמבה צבעונית

תקציר המתכון: מנה שעושה שמח בצלחת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה

  2. להוסיף את השום

  3. לערבב ולטגן חצי דקה

  4. להוסיף את הפרגיות ולטגן מכל הכיוונים

  5. להוסיף גמבה ולטגן

  6. לתבל

  7. להוסיף מים עד לגובה הפרגיות ולבשל עד לריכוך הפרגיות

  8. להגיש לצד אורז לבן או צהוב