אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

646
צפיות

פיתות עם כבד אסיאתי ברוטב פלפלים

המתכון של
פיתות עם כבד אסיאתי ברוטב פלפלים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למתכון הכבד
  • להפשיר את הכבד הקפוא ..אני לא משתמשת בטרי מבחינה הלכתית
  • חתכתי בעדינות עם סכין איקס על כל כבד
  • וצליתי על מנגל וברנר
  • הורדתי מהמנגל וקיררתי קצת
  • לקחתי בצל סגול חתכתי לפלחים
  • טיגנתי
  • קליתי עם ברנר ואם לא אז בתנור
  • גמבות בכל הצבעים הוצאתי מהתנור וחתכתי לרצועות ארוכות הקפצתי עם הבצל
  • במחבת רחב שמתי מלח פלפל שחור מעט גריל עוף פפריקה כורכום טריאקי וכף סילאן הוספתי את הכבדים ערבבתי לא עם היד
  • שמתי מכסה ותפסתי בצדדים עם כפפות וניערתי את הסיר השהרוטב יעלה על הכבד ועירבבתי בעדינות 5 דק אידוי עדין לסגור ומנוחה
  • ותפו"א עם תבלינים לתנור סלט ירקות ואחלה ארוחה ...
  • יצא כבד מושלםםםםםםםםםםםם
אופן ההכנה
  • 1

    למתכון הכבד:.


  • 2

    להפשיר את הכבד הקפוא ..אני לא משתמשת בטרי מבחינה הלכתית.


  • 3

    חתכתי בעדינות עם סכין איקס על כל כבד .


  • 4

    וצליתי על מנגל וברנר .


  • 5

    הורדתי מהמנגל וקיררתי קצת.


  • 6

    לקחתי בצל סגול חתכתי לפלחים .


  • 7

    טיגנתי .


  • 8

    קליתי עם ברנר ואם לא אז בתנור.


  • 9

    גמבות בכל הצבעים הוצאתי מהתנור וחתכתי לרצועות ארוכות הקפצתי עם הבצל .


  • 10

    במחבת רחב שמתי מלח פלפל שחור מעט גריל עוף פפריקה כורכום טריאקי וכף סילאן הוספתי את הכבדים ערבבתי לא עם היד .


  • 11

    שמתי מכסה ותפסתי בצדדים עם כפפות וניערתי את הסיר השהרוטב יעלה על הכבד ועירבבתי בעדינות 5 דק אידוי עדין לסגור ומנוחה.


  • 12

    ותפו"א עם תבלינים לתנור סלט ירקות ואחלה ארוחה ....


  • 13

    יצא כבד מושלםםםםםםםםםםםם.


1

למתכון הכבד:.


2

להפשיר את הכבד הקפוא ..אני לא משתמשת בטרי מבחינה הלכתית.


3

חתכתי בעדינות עם סכין איקס על כל כבד .


4

וצליתי על מנגל וברנר .


5

הורדתי מהמנגל וקיררתי קצת.


6

לקחתי בצל סגול חתכתי לפלחים .


7

טיגנתי .


8

קליתי עם ברנר ואם לא אז בתנור.


9

גמבות בכל הצבעים הוצאתי מהתנור וחתכתי לרצועות ארוכות הקפצתי עם הבצל .


10

במחבת רחב שמתי מלח פלפל שחור מעט גריל עוף פפריקה כורכום טריאקי וכף סילאן הוספתי את הכבדים ערבבתי לא עם היד .


11

שמתי מכסה ותפסתי בצדדים עם כפפות וניערתי את הסיר השהרוטב יעלה על הכבד ועירבבתי בעדינות 5 דק אידוי עדין לסגור ומנוחה.


12

ותפו"א עם תבלינים לתנור סלט ירקות ואחלה ארוחה ....


13

יצא כבד מושלםםםםםםםםםםםם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים