קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
למתכון הכבד:
להפשיר את הכבד הקפוא ..אני לא משתמשת בטרי מבחינה הלכתית
חתכתי בעדינות עם סכין איקס על כל כבד
וצליתי על מנגל וברנר
הורדתי מהמנגל וקיררתי קצת
לקחתי בצל סגול חתכתי לפלחים
טיגנתי
קליתי עם ברנר ואם לא אז בתנור
גמבות בכל הצבעים הוצאתי מהתנור וחתכתי לרצועות ארוכות הקפצתי עם הבצל
במחבת רחב שמתי מלח פלפל שחור מעט גריל עוף פפריקה כורכום טריאקי וכף סילאן הוספתי את הכבדים ערבבתי לא עם היד
שמתי מכסה ותפסתי בצדדים עם כפפות וניערתי את הסיר השהרוטב יעלה על הכבד ועירבבתי בעדינות 5 דק אידוי עדין לסגור ומנוחה
ותפו"א עם תבלינים לתנור סלט ירקות ואחלה ארוחה ...
יצא כבד מושלםםםםםםםםםםםם