לןגן

חזה עוף ממולא בבשר טחון וירקות ברוטב

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/06/2015 | 13:49
חזה עוף ממולא בבשר טחון וירקות ברוטב

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לגילגול

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. את המילוי לשים הכל בקערה לערבב טוב טוב ואז לקחת חזה עוף אחד לשים בקצה מעט מהמילוי לגלגל ולתפוס עם קיסם ככה עם כל השאר ולטגן שהתפר יתאחד. ואז להוציא ולהניח אותם בצד.( אם נשאר מהמילוי תגנו בהם קציצות ורק תוסיפו 3 כפות פירורי לחם)

  2. לרוטב לשים את כל הירקות לאדות 5 דקות להוסיף את הכף קמח ואז את המים והתבלינים ורבע כוס עלי כרפס לתת רתיחה ואז להכניס את הרולדות ל50 דקות.