חזה עוף ממולא בבשר טחון וירקות ברוטב
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 09/06/2015 | 13:49
תקציר המתכון:
ארוחה מושלמת
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 5,
זמן הכנה: 40 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לגילגול
למילוי
-
חצי קילוגרם בשר טחון
-
1 יחידה גזר מגורד דק
-
1 יחידה גמבה קטנה קצוצה דק
-
1 שן שום כתוש
-
1 יחידה בצל קטן מגורד
-
1 יחידה תפוח אדמה קטן מגורד דק
-
1 יחידה קישוא קטן מגורד דק
-
קורט קורט מלח
-
קורט קורט פלפל שחור
-
רבע צרור כוסברה טחונה או קצוצה דק
-
רבע כפית פפריקה מתוקה
לרוטב
-
2 יחידה בצל גזר גמבה קישוא שום
-
רבע כפית מרק עוף מלח כורכום פפריקה מתוקה פלפל שחור
-
5 כוס מים
-
רבע כוס כוסברה פטרוזליה כרפס
-
1 יחידה גבעול סלרי חתוך לטבעות
-
1 כף קמח רגיל
אופן הכנה
-
את המילוי לשים הכל בקערה לערבב טוב טוב ואז לקחת חזה עוף אחד לשים בקצה מעט מהמילוי לגלגל ולתפוס עם קיסם ככה עם כל השאר ולטגן שהתפר יתאחד. ואז להוציא ולהניח אותם בצד.( אם נשאר מהמילוי תגנו בהם קציצות ורק תוסיפו 3 כפות פירורי לחם)
-
לרוטב לשים את כל הירקות לאדות 5 דקות להוסיף את הכף קמח ואז את המים והתבלינים ורבע כוס עלי כרפס לתת רתיחה ואז להכניס את הרולדות ל50 דקות.