מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד. (עד שצבע הבשר הופך להיות לבן מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת ללא הנוזלים..
2
מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים..
3
מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל..
4
מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת ומגישים..
5
באהבה רבה מהמטבח המשובח של לילך:).
1
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד. (עד שצבע הבשר הופך להיות לבן מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת ללא הנוזלים..
2
מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים..
3
מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל..
4
מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת ומגישים..