אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,733
צפיות

פרגיות ברוטב טריאקי עם קשיו

המתכון של
פרגיות ברוטב טריאקי עם קשיו

מנה חגיגית וטעימה! וכל מילה נוספת מיותרת

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם פרגיות
  • 1 בצל בינוני קצוץ גס
  • 1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 4 גבעולי בצל ירוק חתוך
  • 3/4 כוס אגוזי קשיו קלויים
  • 6 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד. (עד שצבע הבשר הופך להיות לבן מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת ללא הנוזלים..


  • 2

    מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים..


  • 3

    מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל..


  • 4

    מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת ומגישים..


  • 5

    באהבה רבה מהמטבח המשובח של לילך:).


1

מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד. (עד שצבע הבשר הופך להיות לבן מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת ללא הנוזלים..


2

מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים..


3

מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל..


4

מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת ומגישים..


5

באהבה רבה מהמטבח המשובח של לילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים