תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה! וכל מילה נוספת מיותרת
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הפרגיות כדקה מכל צד. (עד שצבע הבשר הופך להיות לבן מבחוץ אך מבפנים עדיין לא מבושל). מעבירים את הפרגיות לצלחת ללא הנוזלים.
מטגנים במחבת בצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומבשלים עם מכסה מספר דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט. מחזירים את הפרגיות למחבת ומתבלים.
מערבבים היטב ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך והפרגיות מתבשלות ומוכנות למאכל.
מוסיפים את הבצל הירוק ואגוזי הקשיו ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך דקה נוספת ומגישים.
באהבה רבה מהמטבח המשובח של לילך:)