הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכמה קל. ככה טעים. המתיקות של הכרוב מתערבבת עם טעם העוף. פשוט מדהים
יש לטגן את הבצל בכף השמן עד לקבלת צבע זהוב..
מוסיפים את הכרוב על אש גבוהה וכל מספר דקות נותנין ערבוב נוסף..
כאשר הכרוב מתחיל לקבל גוון חום בהיר מנמיכים את האש ומוסיפים חצי כוס מים חמים ובהם כף מרק עוף..
מוסיפים את העוף פנימה.
מתבלים במעט פלפל שחור. טועמים ואם חסר ניתן להוסיף מעט מלח..
על אש נמוכה כחצי שעה או עד שהעוף מוכן ומסירים מהאש..