לןגן

תבשיל עוף וכרוב מאודה

מאת: עדה לוי, פורסם: 01/08/2018 | 08:32
תבשיל עוף וכרוב מאודה

תקציר המתכון: כמה קל. ככה טעים. המתיקות של הכרוב מתערבבת עם טעם העוף. פשוט מדהים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש לטגן את הבצל בכף השמן עד לקבלת צבע זהוב.

  2. מוסיפים את הכרוב על אש גבוהה וכל מספר דקות נותנין ערבוב נוסף.

  3. כאשר הכרוב מתחיל לקבל גוון חום בהיר מנמיכים את האש ומוסיפים חצי כוס מים חמים ובהם כף מרק עוף.

  4. מוסיפים את העוף פנימה

  5. מתבלים במעט פלפל שחור. טועמים ואם חסר ניתן להוסיף מעט מלח.

  6. על אש נמוכה כחצי שעה או עד שהעוף מוכן ומסירים מהאש.