אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

15,276
צפיות

עוף ותפו"א בתנור ובצלצלים

המתכון של
עוף ותפו"א בתנור ובצלצלים

בתוספת רוזמרין טרי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף איזה שרוצים
  • תפו"א קטנים עם הקליפה
  • שטופים היטב
  • גבעול רוזמרין טרי ( ניתן גם יבש )
  • 5 בצלצלי שאלוט חצויים
  • רבע כוס שמן
  • כף פפריקה
  • כף תבלין פלדלפיה או גריל עוף
  • חצי כפית כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    לתוך קערה רחבה נכניס את העוף והתפ"וא והבצלצלים.


  • 2

    נתבל בשמן בפפריקה בפלדלפיה ומים נערבב היטב.


  • 3

    נעביר לסיר מותאם לתנור או תבנית.


  • 4

    נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס.


  • 5

    נניח את גבעול הרוזמרין.


  • 6

    נכסה בנייר אפיה ונייר כסף.


  • 7

    נכניס לתנור לחום 200 מעלות חצי שעה.


  • 8

    נסיר כיסוי נמניך חום ל 160 עד שנועצים סכין בעוף ובתפוחי אדמה ובודקים שמוכן.


  • 9

    מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על העופות והתפוחי אדמה שלא יתייבשו בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


1

לתוך קערה רחבה נכניס את העוף והתפ"וא והבצלצלים.


2

נתבל בשמן בפפריקה בפלדלפיה ומים נערבב היטב.


3

נעביר לסיר מותאם לתנור או תבנית.


4

נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס.


5

נניח את גבעול הרוזמרין.


6

נכסה בנייר אפיה ונייר כסף.


7

נכניס לתנור לחום 200 מעלות חצי שעה.


8

נסיר כיסוי נמניך חום ל 160 עד שנועצים סכין בעוף ובתפוחי אדמה ובודקים שמוכן.


9

מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על העופות והתפוחי אדמה שלא יתייבשו בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים