לןגן

עוף ותפו"א בתנור ובצלצלים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/04/2018 | 04:41
עוף ותפו"א בתנור ובצלצלים

תקציר המתכון: בתוספת רוזמרין טרי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתוך קערה רחבה נכניס את העוף והתפ"וא והבצלצלים

  2. נתבל בשמן בפפריקה בפלדלפיה ומים נערבב היטב

  3. נעביר לסיר מותאם לתנור או תבנית

  4. נפזר מלמעלה פלפל שחור גרוס ומלח גס

  5. נניח את גבעול הרוזמרין

  6. נכסה בנייר אפיה ונייר כסף

  7. נכניס לתנור לחום 200 מעלות חצי שעה

  8. נסיר כיסוי נמניך חום ל 160 עד שנועצים סכין בעוף ובתפוחי אדמה ובודקים שמוכן

  9. מידי פעם נשקה עם כף מהרוטב על העופות והתפוחי אדמה שלא יתייבשו בהצלחה אילנית בניזרי ❤