אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

6,809
צפיות

עוף בתנור עם אורז ופטריות

המתכון של
עוף בתנור עם אורז ופטריות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כרעיים חצויים לשניים
  • בצל קצוץ
  • רבע כוס שמן
  • חבילת פטריות טריות
  • עגבניה
  • כוס וחצי אורז יסמין או בסמטי
  • לתיבול אורז
  • כפית שטוחה מלח, פלפל שחור גרוס,
  • כפית מרק עוף ,כפית פפריקה,אגוז מוסקט
אופן ההכנה
  • 1

    מתבלים את הכרעיים בפפריקה ופלפל שחור .


  • 2

    מטגנים את הבצל עד שמזהיב .


  • 3

    קוצצים הפטריות והעגבניה מוסיפים לבצל ומערבבים כ2 דקות.


  • 4

    מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים כדקה.


  • 5

    משטחים את האורז בתבנית ומוסיפים 2.5 כוסות מים ומערבבים .


  • 6

    טועמים את הנוזלים אם חסר להוסיף מלח.


  • 7

    מטגנים את הכרעיים היטב מכל צד עד שמשחים.


  • 8

    מניחים את הכרעים מעל האורז עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור 200 מעלות לשעה .


  • 9

    ומסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות ב 180 מעלות .


1

מתבלים את הכרעיים בפפריקה ופלפל שחור .


2

מטגנים את הבצל עד שמזהיב .


3

קוצצים הפטריות והעגבניה מוסיפים לבצל ומערבבים כ2 דקות.


4

מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים כדקה.


5

משטחים את האורז בתבנית ומוסיפים 2.5 כוסות מים ומערבבים .


6

טועמים את הנוזלים אם חסר להוסיף מלח.


7

מטגנים את הכרעיים היטב מכל צד עד שמשחים.


8

מניחים את הכרעים מעל האורז עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור 200 מעלות לשעה .


9

ומסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות ב 180 מעלות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים