קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מתבלים את הכרעיים בפפריקה ופלפל שחור
מטגנים את הבצל עד שמזהיב
קוצצים הפטריות והעגבניה מוסיפים לבצל ומערבבים כ2 דקות
מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים כדקה
משטחים את האורז בתבנית ומוסיפים 2.5 כוסות מים ומערבבים
טועמים את הנוזלים אם חסר להוסיף מלח
מטגנים את הכרעיים היטב מכל צד עד שמשחים
מניחים את הכרעים מעל האורז עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור 200 מעלות לשעה
ומסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות ב 180 מעלות