לןגן

עוף בתנור עם אורז ופטריות

מאת: מיכל טפירו, פורסם: 25/11/2017 | 01:56
עוף בתנור עם אורז ופטריות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול אורז

אופן הכנה

  1. מתבלים את הכרעיים בפפריקה ופלפל שחור

  2. מטגנים את הבצל עד שמזהיב

  3. קוצצים הפטריות והעגבניה מוסיפים לבצל ומערבבים כ2 דקות

  4. מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים כדקה

  5. משטחים את האורז בתבנית ומוסיפים 2.5 כוסות מים ומערבבים

  6. טועמים את הנוזלים אם חסר להוסיף מלח

  7. מטגנים את הכרעיים היטב מכל צד עד שמשחים

  8. מניחים את הכרעים מעל האורז עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור 200 מעלות לשעה

  9. ומסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות ב 180 מעלות