ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
חזה עוף עם דלורית ובטטה.
-
2
1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות.
-
3
1 דלורית קלופה וחתוכה גס.
-
4
2 בטטות קלופות ופרוסות.
-
5
3 גיבעולי סלרי חתוכים .
-
6
1 עלי סלרי קצוץ.
-
7
2 עלי סלק ירוק מנגול קצוץ.
-
8
1 בצל גדול...
-
9
תיבול...
-
10
3 כפות רוטב צילי מבקבוק.
-
11
2 כפות שמן זית.
-
12
1/2 כפית מלח.
-
13
1/4 כפית פלפל שחור.
-
14
1/2 כף מרק עוף..
-
15
1 וחצי כוסות מים.
-
16
אופן ההכנה....
-
17
להכניס את כול המרכיבים לסיר חוץ מהחומרים של התיבול לכסות במיכסה ל10 דקות.. לערבב ולהוסיף את מרכיבי התיבול ולהמשיך לבשל עד רכות וצימצום נוזלים בהצלחה אורה....
1
חזה עוף עם דלורית ובטטה.
2
1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות.
3
1 דלורית קלופה וחתוכה גס.
4
2 בטטות קלופות ופרוסות.
5
3 גיבעולי סלרי חתוכים .
6
1 עלי סלרי קצוץ.
7
2 עלי סלק ירוק מנגול קצוץ.
8
1 בצל גדול...
9
תיבול...
10
3 כפות רוטב צילי מבקבוק.
11
2 כפות שמן זית.
12
1/2 כפית מלח.
13
1/4 כפית פלפל שחור.
14
1/2 כף מרק עוף..
15
1 וחצי כוסות מים.
16
אופן ההכנה....
17
להכניס את כול המרכיבים לסיר חוץ מהחומרים של התיבול לכסות במיכסה ל10 דקות.. לערבב ולהוסיף את מרכיבי התיבול ולהמשיך לבשל עד רכות וצימצום נוזלים בהצלחה אורה....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים