לןגן

רצועות חזה עוף בטטה ודלורית

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 20/11/2017 | 00:59
רצועות חזה עוף בטטה ודלורית

תקציר המתכון: מנה עשירה ומזינה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף עם דלורית ובטטה

  2. 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות

  3. 1 דלורית קלופה וחתוכה גס

  4. 2 בטטות קלופות ופרוסות

  5. 3 גיבעולי סלרי חתוכים

  6. 1 עלי סלרי קצוץ

  7. 2 עלי סלק ירוק מנגול קצוץ

  8. 1 בצל גדול..

  9. תיבול..

  10. 3 כפות רוטב צילי מבקבוק

  11. 2 כפות שמן זית

  12. 1/2 כפית מלח

  13. 1/4 כפית פלפל שחור

  14. 1/2 כף מרק עוף.

  15. 1 וחצי כוסות מים

  16. אופן ההכנה...

  17. להכניס את כול המרכיבים לסיר חוץ מהחומרים של התיבול לכסות במיכסה ל10 דקות.. לערבב ולהוסיף את מרכיבי התיבול ולהמשיך לבשל עד רכות וצימצום נוזלים בהצלחה אורה...