ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
רוטב לשריית לילה
-
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
-
-
-
1 כף גדושה שום כתוש של דורות / 7 שיני שום כתושות
-
תבלינים - 1 כפית מלאה אורגנו יבש + 1/2 כפית תימין יבש + 1 כף מחוקה סוכר חום + פלפל שחור גרוס + 1 כפית מחוקה מלח דק
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות את העוף ברוטב שרייה למשך לילה.
-
2
לאפות משך כשעה ב-200 מעלות כשהעור פונה כלפי מעלה .
-
3
להפוך את נתחי העוף פעמיים במהלך האפייה ולהוסיף מים במידת הצורך, כדי להבטיח כמות נדיבה של רוטב נפלא.
-
4
לתקן טעמים.
-
5
מנות נילוות (ראו במתכונים נפרדים) - פירה, אורז, תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול איטלקיים, מניפת בטטות.
-
6
עוד תוספות אפשריות - פסטה, אטריות רחבות לפטוצ'יני, ניוקי או פולנטה.
1
להשרות את העוף ברוטב שרייה למשך לילה.
2
לאפות משך כשעה ב-200 מעלות כשהעור פונה כלפי מעלה .
3
להפוך את נתחי העוף פעמיים במהלך האפייה ולהוסיף מים במידת הצורך, כדי להבטיח כמות נדיבה של רוטב נפלא.
4
לתקן טעמים.
5
מנות נילוות (ראו במתכונים נפרדים) - פירה, אורז, תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול איטלקיים, מניפת בטטות.
6
עוד תוספות אפשריות - פסטה, אטריות רחבות לפטוצ'יני, ניוקי או פולנטה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים