לןגן

עוף אפוי ביין רסק עגבניות, שום ועשבי תיבול איטלקיים

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 12/11/2017 | 10:06
עוף אפוי ביין רסק עגבניות, שום ועשבי תיבול איטלקיים

תקציר המתכון: אחד התבשילים האהובים בביתי. עוף אפוי ברוטב אדום ייני סמיך, עשיר ומבושם בעשבי תיבול איטלקיים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

העוף

רוטב לשריית לילה

אופן הכנה

  1. להשרות את העוף ברוטב שרייה למשך לילה

  2. לאפות משך כשעה ב-200 מעלות כשהעור פונה כלפי מעלה

  3. להפוך את נתחי העוף פעמיים במהלך האפייה ולהוסיף מים במידת הצורך, כדי להבטיח כמות נדיבה של רוטב נפלא

  4. לתקן טעמים

  5. מנות נילוות (ראו במתכונים נפרדים) - פירה, אורז, תפוחי אדמה אפויים בקליפה ובעשבי תיבול איטלקיים, מניפת בטטות

  6. עוד תוספות אפשריות - פסטה, אטריות רחבות לפטוצ'יני, ניוקי או פולנטה