חלקי עוף שוק וירך לפי מספר הנפשות מאת אילנית בניזרי
חצי שקית אפונה קפואה
4 גבעולים של כרפס (סלרי עלים) חתוכים כולל העלים
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1
נקצוץ בצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה ...נוסיף כף כורכום את חלקי העוף ונטגן קלות שיתפוס צבע ...נוסיף את הסלרי את האפונה ...חצי כפית פלפל לבן..פלפל שחור גרוס 2 כוסות מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף.
2
נבשל להבה נמוכה שעה ...נסיר מכסה נסחט חצי לימון.
3
נוסיף כוסכרה קצוצה .
4
נבשל לעוד רבע שעה ..ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי.
1
נקצוץ בצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה ...נוסיף כף כורכום את חלקי העוף ונטגן קלות שיתפוס צבע ...נוסיף את הסלרי את האפונה ...חצי כפית פלפל לבן..פלפל שחור גרוס 2 כוסות מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף.
2
נבשל להבה נמוכה שעה ...נסיר מכסה נסחט חצי לימון.
3
נוסיף כוסכרה קצוצה .
4
נבשל לעוד רבע שעה ..ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי.