לןגן

עוף אפונה וכרפס

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 09:43
עוף אפונה וכרפס

תקציר המתכון: כן כן כרפס זה סלרי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נקצוץ בצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה ...נוסיף כף כורכום את חלקי העוף ונטגן קלות שיתפוס צבע ...נוסיף את הסלרי את האפונה ...חצי כפית פלפל לבן..פלפל שחור גרוס 2 כוסות מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף

  2. נבשל להבה נמוכה שעה ...נסיר מכסה נסחט חצי לימון

  3. נוסיף כוסכרה קצוצה

  4. נבשל לעוד רבע שעה ..ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי