ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים לקציצות
-
-
1 בצל מגורד וסחוט מנוזלים
-
1 תפוא מגורד דק וסחוט מנוזלים
-
1 קישוא מגורד דק וסחוט מנוזלים
-
1 גזר מגורד דק וסחוט מנוזלים
-
-
4 כפות פירורי לחם בטעם שום עם שומשום
-
-
-
-
-
-
לערבב הכל היטב ולהכניס למקרר לפחות לשעה לספיגת טעימים עדיף לילה קודם.
-
מצרכים לרוטב
-
3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
-
-
1 כף שטוחה של סוכר חום דמררה
-
-
-
-
-
-
-
-
מתקנים טעמים במידה וצריך.
-
חופן כוסברה קצוצה ממש 2 דקות לפני סיום הבישול
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מוציאים את עיסת הקציצות מהמקרר ונותנים לו מנוחה של 5 דקות בטמפרטורת החדר..
-
3
בידיים משומנות יוצרים כדורים ומועכים אותם טיפה..
-
4
מחממים מחבת טפלון עם 5-6 כפות שמן זית ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה עד להזהבה משני הצדדים ומניחים בנייר סופג..
-
5
להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה..
-
6
מוסיפים את שאר התבלינים ואת המים החמים ומביאים לרתיחה..
-
7
טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך..
-
8
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים עם להבה נמוכה עם מכסה עד שרוטב מצטמצם..
-
9
2 דקות לקראת סיום מפזרים קצת כוסברה קצוצה(לא חובה)..
-
10
יוצא פשוט מעדן באחריות💖💖.
-
11
בהצלחה ובתאבון סוניה באני בן הרוש💖.
1
אופן ההכנה:.
2
מוציאים את עיסת הקציצות מהמקרר ונותנים לו מנוחה של 5 דקות בטמפרטורת החדר..
3
בידיים משומנות יוצרים כדורים ומועכים אותם טיפה..
4
מחממים מחבת טפלון עם 5-6 כפות שמן זית ומטגנים את הקציצות על להבה נמוכה עד להזהבה משני הצדדים ומניחים בנייר סופג..
5
להכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה..
6
מוסיפים את שאר התבלינים ואת המים החמים ומביאים לרתיחה..
7
טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך..
8
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים עם להבה נמוכה עם מכסה עד שרוטב מצטמצם..
9
2 דקות לקראת סיום מפזרים קצת כוסברה קצוצה(לא חובה)..
10
יוצא פשוט מעדן באחריות💖💖.
11
בהצלחה ובתאבון סוניה באני בן הרוש💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים