ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
פטריות טריות חתוכות מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה נוסיף את הסילאן ונערבב דקה.
-
2
נוסיף את הכורכום נערבב עם הבצל, את חלקי העוף ונטגן עם התבלינים לדקה שתיים משני הצדדים.
-
3
נוסיף את האפונה , את יתרת התבלינים והמים .
-
4
נפזר מלמעלה את הכוסברה היבשה.
-
5
נבשל חצי שעה להבה נמוכה.
-
6
כעת נוסיף את הפטריות.
-
7
נערבב אותם בסיר.
-
8
נבשל לעוד רבע שעה.
-
9
ושוב נפזר מעט כוסברה יבשה או טריה.
-
10
בתאבון אילנית בניזרי.
1
את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה נוסיף את הסילאן ונערבב דקה.
2
נוסיף את הכורכום נערבב עם הבצל, את חלקי העוף ונטגן עם התבלינים לדקה שתיים משני הצדדים.
3
נוסיף את האפונה , את יתרת התבלינים והמים .
4
נפזר מלמעלה את הכוסברה היבשה.
5
נבשל חצי שעה להבה נמוכה.
6
כעת נוסיף את הפטריות.
7
נערבב אותם בסיר.
8
נבשל לעוד רבע שעה.
9
ושוב נפזר מעט כוסברה יבשה או טריה.
10
בתאבון אילנית בניזרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים