אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

17,566
צפיות

עוף אפונה ופטריות

המתכון של
עוף אפונה ופטריות

ללקק את האצבעות

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף לפי סועדים
  • כוס וחצי אפונה קפואה
  • פטריות טריות חתוכות מאת אילנית בניזרי
  • בצל פרוס דק
  • 3 כפות שמן
  • כף סילאן
  • כפית כורכום
  • פלפל שחור גרוס
  • כף כוסברה יבשה או טריה
  • כוס וחצי מים רותחים
  • כף אבקת מרק עוף
  • מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה נוסיף את הסילאן ונערבב דקה.


  • 2

    נוסיף את הכורכום נערבב עם הבצל, את חלקי העוף ונטגן עם התבלינים לדקה שתיים משני הצדדים.


  • 3

    נוסיף את האפונה , את יתרת התבלינים והמים .


  • 4

    נפזר מלמעלה את הכוסברה היבשה.


  • 5

    נבשל חצי שעה להבה נמוכה.


  • 6

    כעת נוסיף את הפטריות.


  • 7

    נערבב אותם בסיר.


  • 8

    נבשל לעוד רבע שעה.


  • 9

    ושוב נפזר מעט כוסברה יבשה או טריה.


  • 10

    בתאבון אילנית בניזרי.


1

את הבצל נטגן בשמן עד להזהבה נוסיף את הסילאן ונערבב דקה.


2

נוסיף את הכורכום נערבב עם הבצל, את חלקי העוף ונטגן עם התבלינים לדקה שתיים משני הצדדים.


3

נוסיף את האפונה , את יתרת התבלינים והמים .


4

נפזר מלמעלה את הכוסברה היבשה.


5

נבשל חצי שעה להבה נמוכה.


6

כעת נוסיף את הפטריות.


7

נערבב אותם בסיר.


8

נבשל לעוד רבע שעה.


9

ושוב נפזר מעט כוסברה יבשה או טריה.


10

בתאבון אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים