אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

1,417
צפיות

עוף בתנור עם תפו"א ובצל

המתכון של
עוף בתנור עם תפו"א ובצל

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6-8 שוקיים /ירכיים של עוף שטופים
  • 4 תפו"א פרוסים לפרוסות
  • 2 בצלים פרוסים לפרוסות
  • שמן זית
  • רוטב צ'ילי
  • רוטב סילאן
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את העוף מוסיפים את תפו"א הפרוסים והבצל הפרוס..


  • 2

    מוספים את רוטב צ'ילי, רוטב סילאן ושמן זית ומערבבים היטב עד שכל העוף מתובלן בתבלינים..


  • 3

    אופים בתנור בחום של 180 מעלות שעה עד שעתיים או עד שהעוף מוכן ומקבל גוון זהוב..


  • 4

    בתיאבון.


1

בקערה שמים את העוף מוסיפים את תפו"א הפרוסים והבצל הפרוס..


2

מוספים את רוטב צ'ילי, רוטב סילאן ושמן זית ומערבבים היטב עד שכל העוף מתובלן בתבלינים..


3

אופים בתנור בחום של 180 מעלות שעה עד שעתיים או עד שהעוף מוכן ומקבל גוון זהוב..


4

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים