לןגן

עוף בתנור עם תפו"א ובצל

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/07/2017 | 08:31
עוף בתנור עם תפו"א ובצל

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את העוף מוסיפים את תפו"א הפרוסים והבצל הפרוס.

  2. מוספים את רוטב צ'ילי, רוטב סילאן ושמן זית ומערבבים היטב עד שכל העוף מתובלן בתבלינים.

  3. אופים בתנור בחום של 180 מעלות שעה עד שעתיים או עד שהעוף מוכן ומקבל גוון זהוב.

  4. בתיאבון