ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לרוטב
-
-
-
-
-
-
רבע כפית ג’ינג’ר מגורר דק
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 170 מעלות..
-
2
במעבד מזון, בלנדר או על מגררת ידנית מגררים את הגזר והקישוא..
-
3
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר חומרי הקציצות, מערבבים היטב. מומלץ לקרר למשך שעה..
-
4
צרים בידיים רטובות קציצות מעט פחוסות..
-
5
ומניחים בתבנית עם נייר אפייה מרוססת בספריי שמן. .
-
6
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת..
-
7
ומוזגים מעט ממנו על כל קציצה..
-
8
שמים בתנור וצולים 10 דקות מכל צד..
-
9
רבע מהכמות שווה למנת חלבון של צהריים. .
-
10
בתאבון.
1
מחממים תנור ל 170 מעלות..
2
במעבד מזון, בלנדר או על מגררת ידנית מגררים את הגזר והקישוא..
3
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר חומרי הקציצות, מערבבים היטב. מומלץ לקרר למשך שעה..
4
צרים בידיים רטובות קציצות מעט פחוסות..
5
ומניחים בתבנית עם נייר אפייה מרוססת בספריי שמן. .
6
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת..
7
ומוזגים מעט ממנו על כל קציצה..
8
שמים בתנור וצולים 10 דקות מכל צד..
9
רבע מהכמות שווה למנת חלבון של צהריים. .
10
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים