הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתפוחי אדמה קטנים ופרגיות ברוטב של שום ועשבי תיבול , הטעם מושלם והריח משגעעעע !!!! ❤
חותכים את הפרגיות לריבועים.
שוטפים את התפוחי האדמה (לא לחתוך אותם).
חותכים בצל לרצועות ומקלפים את ראש השום.
מסדרים הכל בתבנית.
את התפוחי האדמה שמים שלמים .
מטבלים במלח גס , פפריקה מתוקה בשמן, פלפל שחור , כורכום , רוזמרין , אורגנו וטימין ..
שופכים מעל כמות נדיבה של שמן זית ועוטפים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180° .
מוציאים רק כאשר התפוחי אדמה רכים ומוכנים.
בתיאבון ! ❤.