תקציר המתכון: תפוחי אדמה קטנים ופרגיות ברוטב של שום ועשבי תיבול , הטעם מושלם והריח משגעעעע !!!! ❤
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
חותכים את הפרגיות לריבועים
שוטפים את התפוחי האדמה (לא לחתוך אותם)
חותכים בצל לרצועות ומקלפים את ראש השום
מסדרים הכל בתבנית
את התפוחי האדמה שמים שלמים
מטבלים במלח גס , פפריקה מתוקה בשמן, פלפל שחור , כורכום , רוזמרין , אורגנו וטימין .
שופכים מעל כמות נדיבה של שמן זית ועוטפים בנייר כסף
אופים בתנור שחומם מראש ל 180°
מוציאים רק כאשר התפוחי אדמה רכים ומוכנים
בתיאבון ! ❤