לןגן

תפוחי אדמה ופרגיות בעשבי תיבול ושום

מאת: זהבה מור, פורסם: 14/06/2017 | 10:39
תפוחי אדמה ופרגיות בעשבי תיבול ושום

תקציר המתכון: תפוחי אדמה קטנים ופרגיות ברוטב של שום ועשבי תיבול , הטעם מושלם והריח משגעעעע !!!! ❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגיות לריבועים

  2. שוטפים את התפוחי האדמה (לא לחתוך אותם)

  3. חותכים בצל לרצועות ומקלפים את ראש השום

  4. מסדרים הכל בתבנית

  5. את התפוחי האדמה שמים שלמים

  6. מטבלים במלח גס , פפריקה מתוקה בשמן, פלפל שחור , כורכום , רוזמרין , אורגנו וטימין .

  7. שופכים מעל כמות נדיבה של שמן זית ועוטפים בנייר כסף

  8. אופים בתנור שחומם מראש ל 180°

  9. מוציאים רק כאשר התפוחי אדמה רכים ומוכנים

  10. בתיאבון ! ❤