לןגן

חזה עוף בטמפורה וצ'ילי

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 24/03/2017 | 03:07
חזה עוף בטמפורה וצ'ילי

תקציר המתכון: אמאאאאא כמה זה טעים, חזה עוף בטמפורה וצ'ילי יאמי😍😍😍😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לטמפורה ביתית

לרוטב צ'ילי

אופן הכנה

  1. להכנת הטמפורה-נערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל החומרים ונכניס פנימה את רצועות חזה העוף, נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה.

  2. מוציאים את החזה עוף מהמקרר ומטגנים בשמן עמוק, יש להוציא חתיכה אחר חתיכה ולטגן עד להזהבה.

  3. להכנת הרוטב- מחממים את השמן ומוסיפים את השום,מטגנים כמה שניות ומוסיפים את התבלינים,הרטבים והמים ומערבבים היטב.

  4. מבשלים כ3 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את החזה עוף בטמפורה שטיגנו.

  5. מערבבים בעדינות לאיחוד ונבשל עוד כמה דקות על אש נמוכה.

  6. לאחר שמוכן מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שומשום .

  7. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤