ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתיבול
-
רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור , רבע כוס רוטב סויה .
-
כף גדושה קורנפלור בחצי כוס מים.
-
מרכיבי המנה
-
-
-
-
-
כפית ג׳ינג׳ר קצוץ - אופציה , מוסיף המון!
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף את הברוקולי, לפרק לפרחים בגודל בינוני ולאדות אותם מעט עם קצת מים ומלח. .
-
2
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות ולתבל במעט פלפל שחור. לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית משני הצדדים עד להזהבה קלה ..
-
3
להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולשים את השום והג׳ינג׳ר יחד עם התבלינים והרוטב סויה - לערבב היטב ואחרי 2 דקות הרתחה להוסיף את החזה עוף. .
-
4
לערבב היטב כף גדושה של קורנפלור בתוך חצי כוס מים - לאחר שהרוטב מבעבע לשפוך בהדרגה את הקורנפלור ולערבב היטב . .
-
5
להוסיף את הברוקולי המאודה ורצועות דקות של פלפל אדום. לערבב, לפזר מעט שומשום לבן מעל ולהגיש חם . לבריאות .
1
לשטוף את הברוקולי, לפרק לפרחים בגודל בינוני ולאדות אותם מעט עם קצת מים ומלח. .
2
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות ולתבל במעט פלפל שחור. לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית משני הצדדים עד להזהבה קלה ..
3
להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולשים את השום והג׳ינג׳ר יחד עם התבלינים והרוטב סויה - לערבב היטב ואחרי 2 דקות הרתחה להוסיף את החזה עוף. .
4
לערבב היטב כף גדושה של קורנפלור בתוך חצי כוס מים - לאחר שהרוטב מבעבע לשפוך בהדרגה את הקורנפלור ולערבב היטב . .
5
להוסיף את הברוקולי המאודה ורצועות דקות של פלפל אדום. לערבב, לפזר מעט שומשום לבן מעל ולהגיש חם . לבריאות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים