לןגן

מוקפץ משגע של עוף וברוקולי - נקרא גם יאן-צ׳יקן 😍😋

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 27/02/2017 | 21:20
מוקפץ משגע של עוף וברוקולי - נקרא גם יאן-צ׳יקן 😍😋

תקציר המתכון: מנה מושלמת שלא תרצו לוותר עליה ! עצה ממני, תכפילו כמויות ❤

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול

מרכיבי המנה

אופן הכנה

  1. לשטוף את הברוקולי, לפרק לפרחים בגודל בינוני ולאדות אותם מעט עם קצת מים ומלח.

  2. לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות ולתבל במעט פלפל שחור. לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית משני הצדדים עד להזהבה קלה .

  3. להוציא את החזה עוף מהמחבת , ולשים את השום והג׳ינג׳ר יחד עם התבלינים והרוטב סויה - לערבב היטב ואחרי 2 דקות הרתחה להוסיף את החזה עוף.

  4. לערבב היטב כף גדושה של קורנפלור בתוך חצי כוס מים - לאחר שהרוטב מבעבע לשפוך בהדרגה את הקורנפלור ולערבב היטב .

  5. להוסיף את הברוקולי המאודה ורצועות דקות של פלפל אדום. לערבב, לפזר מעט שומשום לבן מעל ולהגיש חם . לבריאות