ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פירה
-
3-4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכנת פירה :.
-
2
מקלפים תפוחים אדמה ומבשלים עד שנהיים ממש רכים.
-
3
במקביל מטגנים גמבה ובצל קצוצים עד שמתרככים.
-
4
מועכים תפוחי אדמה לפירה ומוסיפים שמנת צמחית לפי העין ומערבבים עד שמקבלים עיסה במרקם הרצוי.
-
5
מוסיפים מלח ואת הירקות המטוגנים ומערבבים.
-
6
להכנת כבד עוף: .
-
7
צולים במחבת פסים כבדי עוף עד שמחליפים צבע.
-
8
מטגנים בצל חתוך גס עד שמצהיב.
-
9
מוסיפים את הכבדי עוף.
-
10
מוסיפים צילי , דבש, טריאקי ומערבבים.
-
11
מטגנים כרבע שעה ומגישים עם הפירה.
1
להכנת פירה :.
2
מקלפים תפוחים אדמה ומבשלים עד שנהיים ממש רכים.
3
במקביל מטגנים גמבה ובצל קצוצים עד שמתרככים.
4
מועכים תפוחי אדמה לפירה ומוסיפים שמנת צמחית לפי העין ומערבבים עד שמקבלים עיסה במרקם הרצוי.
5
מוסיפים מלח ואת הירקות המטוגנים ומערבבים.
6
להכנת כבד עוף: .
7
צולים במחבת פסים כבדי עוף עד שמחליפים צבע.
8
מטגנים בצל חתוך גס עד שמצהיב.
9
מוסיפים את הכבדי עוף.
10
מוסיפים צילי , דבש, טריאקי ומערבבים.
11
מטגנים כרבע שעה ומגישים עם הפירה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים