אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

2,053
צפיות

כבדי עוף ואטריות פטוצ'יני

המתכון של
כבדי עוף ואטריות פטוצ'יני

מתכון מעולה וטעים

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אטריות רחבות
  • בצלצלי שאלוט
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל שחור
  • מלח
  • פטרוזיליה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 2 כפות מירין (רוטב סיני לתיבול)
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח מים עם האטריות ומלח עד שמתרככים לטגן בצלצלי שאלוט ו-2 שיני שום כתוש (את הכבד מטעמי כשרות לשרוף שלא יהיו נימי דם ולנקות) להוסיף את הכבדים לבצל לטגן להוסיף פלפל שחור מלח פטרוזיליה 1 כף רוטב טריאקי 2 כפות מירין (רוטב סיני לתיבול) להקפיץ להוסיף את הכל מעל האטריות .


1

להרתיח מים עם האטריות ומלח עד שמתרככים לטגן בצלצלי שאלוט ו-2 שיני שום כתוש (את הכבד מטעמי כשרות לשרוף שלא יהיו נימי דם ולנקות) להוסיף את הכבדים לבצל לטגן להוסיף פלפל שחור מלח פטרוזיליה 1 כף רוטב טריאקי 2 כפות מירין (רוטב סיני לתיבול) להקפיץ להוסיף את הכל מעל האטריות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים