הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפרגיות ממולאות בבשר .
1/4 קילו בשר טחון, 1 בצל בינוני קצוץ, 3 שיני שום כתושות.
1 כפית שטוחה של מרק עוף, 1/2 כפית פפריקה, מעט מלח .
מעט פלפל שחור, חופן צנוברים קלויים, מעט כוסברה קצוצה דק.
אופן הכנה:.
לטגן את הבצל ואת השום עד שמזהיב להוסיף את הבשר טחון.
כשהבשר משנה את הצבע להוסיף את הכוסברה, מרק עוף, פלפל שחור ופפריקה. ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות .
להוסיף את הצנוברים ולערבב לתת לבשר להתקרר לקחת את הפרגית/חזה עוף לפרוס אותו דק, לשים מהמילוי ולגלגל כמו רול לעטוף בניילון נצמד .
להרתיח סיר עם מים ולהכניס את הרולים העטופים ל - 15 דקות .
להניח לזה להתקרר ולהוציא מתוך הניילון יש כאלה שמטגנים עם פירורי לחם וביצה אני עשיתי קצת אחרת לאחר שהוצאתי מהניילון את הרולים .
הכנתי רוטב מחצי כוס יין יבש, 2 כפות דבש, כף חרדל, פלפל גרוס, כף רוטב סויה ומעט טימין יבש הרתחתי את הרוטב והוספתי את הרולים שיספגו טעמים מהרוטב עד שהצטמצם טעים אשששש.