לןגן

כבדי עוף ואטריות פטוצ'יני

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 16/10/2016 | 02:01
כבדי עוף ואטריות פטוצ'יני

תקציר המתכון: מתכון מעולה וטעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח מים עם האטריות ומלח עד שמתרככים לטגן בצלצלי שאלוט ו-2 שיני שום כתוש (את הכבד מטעמי כשרות לשרוף שלא יהיו נימי דם ולנקות) להוסיף את הכבדים לבצל לטגן להוסיף פלפל שחור מלח פטרוזיליה 1 כף רוטב טריאקי 2 כפות מירין (רוטב סיני לתיבול) להקפיץ להוסיף את הכל מעל האטריות