הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
פשטידה שכייף לאפות ולהנות מאכילה
מעבירים לסיר קישואיים. גזר. למלא מים מלח. בישול קצר1/4 שעה .
מקררים כ-10 דקות ולמעבד מזון. וגם הגמבה לקצוץ לא לטחון..
מעבירים התכולה לקערה נקיה ומוסיפים שאר הרכיבים את הקמחים .
מערבבים ושופכים לתבנית מרופדת ומשומנת ומעל הפשטידה..
מפזרים סוכר. מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות.להזהבה יפה .
הערה בכל תבנית ניתן לאפות .