- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בסיס מילוי
-
-
-
-
-
-
אפשרי להוסיף כל גבינה שבא לכם
אופן ההכנה
-
1
מרפדים תבנית בניר אפיה .
-
2
מרדדים את המלאווח בתחתית ובדפנות.
-
3
במקרה של תוספת פטריות ובצל מטגנים במעט חמאה ושמן זית את הבצל ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות מלח פלפל.
-
4
מערבבים את כל החומרים יחד ושופכים את התערובת לתבנית עם המלאווח.
-
5
אפשר לפזר למעלה פרמזן.
-
6
ולאפות 45 דק' ב 180 מע'.
1
מרפדים תבנית בניר אפיה .
2
מרדדים את המלאווח בתחתית ובדפנות.
3
במקרה של תוספת פטריות ובצל מטגנים במעט חמאה ושמן זית את הבצל ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות מלח פלפל.
4
מערבבים את כל החומרים יחד ושופכים את התערובת לתבנית עם המלאווח.
5
אפשר לפזר למעלה פרמזן.
6
ולאפות 45 דק' ב 180 מע'.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים