- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1/2 חבילת פסטה פנה צבעונית
-
100 גרם פרחי ברוקולי מופשרים וקצוצים גס
-
50 גרם גבינה צפתית מפוררת
-
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
-
-
-
-
-
1 בצל קצוץ מאודה / 2 כפיות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
-
1
את הפסטה נכין לפי הוראות ההכנה על השקית, נסנן ונצנן..
-
2
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה מלבד פסטה וברוקולי לבלילה אחידה..
-
3
נוסיף את הפסטה והברוקולי, נערבב היטב..
-
4
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית..
-
5
ניצוק את הפשטידה לתבנית, נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה..
-
6
נסיר את נייר הכסף ונאפה עוד רבע שעה..
-
7
נוציא את הפשטידה מהתנור, נצנן לטמפרטורת החדר ונגיש..
1
את הפסטה נכין לפי הוראות ההכנה על השקית, נסנן ונצנן..
2
בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי הפשטידה מלבד פסטה וברוקולי לבלילה אחידה..
3
נוסיף את הפסטה והברוקולי, נערבב היטב..
4
נשמן תבנית פיירקס מלבנית בינונית..
5
ניצוק את הפשטידה לתבנית, נכסה בנייר כסף ונאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה..
6
נסיר את נייר הכסף ונאפה עוד רבע שעה..
7
נוציא את הפשטידה מהתנור, נצנן לטמפרטורת החדר ונגיש..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים