אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

13,425
צפיות

פשטידת ירקות מדהימה

המתכון של
פשטידת ירקות מדהימה

אי אפשר להפסיק לנשנש אותה, פרווה, ריחנית, טעימה, שמחה ומלאת צבעים

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לקט נורמנדי של סנפרוסט או כל לקט ירקות אחר שאוהבים
  • 3 ביצים
  • 3 כפות כמויונז 5% או מיונז רגיל
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות
  • 1 בצל קצוץ רגיל
  • 1 קופסת פטריות חתוכות בשימורים מסוננת מנוזלים או פטריות טריות חתוכות
  • 5 כפות גדושות קמח רגיל או תופח
  • 1 שקית אבקת אפייה 10 גר' (אם משתמשים בקמח תופח אין צורך בא. אפייה)
  • פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 180 מעלות..


  • 2

    מחממים את הירקות במיקרו 10 דק' בקערה..


  • 3

    מוסיפים את כל שאר המוצרים מלבד פירורי הלחם ומערבבים היטב..


  • 4

    משמנים תבנית עם שמן או מרגרינה. זורים פירורי לחם ומנערים שיצפו את התבנית..


  • 5

    מכניסים לתבנית את העיסה ומיישרים. זורים מעל פירורי לחם בעדינות..


  • 6

    מכניסים לתנור ואופים כ- 40 דק' עד שעה או עד שמזהיב..


  • 7

    מוציאים מהתנור ונותנים לפשטידה להתייצב 10 דק' מחוץ לתנור לפני שטורפים!.


  • 8

    למחרת היא אפילו יותר טעימה!.


1

מחממים תנור ל- 180 מעלות..


2

מחממים את הירקות במיקרו 10 דק' בקערה..


3

מוסיפים את כל שאר המוצרים מלבד פירורי הלחם ומערבבים היטב..


4

משמנים תבנית עם שמן או מרגרינה. זורים פירורי לחם ומנערים שיצפו את התבנית..


5

מכניסים לתבנית את העיסה ומיישרים. זורים מעל פירורי לחם בעדינות..


6

מכניסים לתנור ואופים כ- 40 דק' עד שעה או עד שמזהיב..


7

מוציאים מהתנור ונותנים לפשטידה להתייצב 10 דק' מחוץ לתנור לפני שטורפים!.


8

למחרת היא אפילו יותר טעימה!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים