ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1.5-2 יחידה פלפל ירוק חריף
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
רוחצים את העגבניות ומניחים בקערה עם מים רותחים למשך 20-30 דקות (עד שאפשר לקלף את הקליפה החיצונית של העגבניות בקלות)..
-
2
קולים בתנור או על הגז את הגמבות והפלפל החריף ושמים בתוך קערה עטופה בניילון עד שיתקרר.
-
3
מסירים את הקליפה של הגמבות והפלפל החריף וקוצצים דק לתוך הסיר לקוביות, את שיני השום פורסים לפרוסות או קוביות קטנות.
-
4
מקלפים את הקליפה מהעגבניות וקוצצים לתוך הסיר.
-
5
מוסיפים את המלח והסוכר ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מידי פעם עד להתרככות והצטמצמות הנוזלים.
-
6
מוסיפים את השמן וממשיכים לבשל.
-
7
מידי פעם מעוכים עם מועך.
-
8
המר ומה מוכנה כאשר העגבניות התרככו והצטמצמו ונראה כמו ריבה.
1
רוחצים את העגבניות ומניחים בקערה עם מים רותחים למשך 20-30 דקות (עד שאפשר לקלף את הקליפה החיצונית של העגבניות בקלות)..
2
קולים בתנור או על הגז את הגמבות והפלפל החריף ושמים בתוך קערה עטופה בניילון עד שיתקרר.
3
מסירים את הקליפה של הגמבות והפלפל החריף וקוצצים דק לתוך הסיר לקוביות, את שיני השום פורסים לפרוסות או קוביות קטנות.
4
מקלפים את הקליפה מהעגבניות וקוצצים לתוך הסיר.
5
מוסיפים את המלח והסוכר ומבשלים על אש בינונית, מערבבים מידי פעם עד להתרככות והצטמצמות הנוזלים.
6
מוסיפים את השמן וממשיכים לבשל.
7
מידי פעם מעוכים עם מועך.
8
המר ומה מוכנה כאשר העגבניות התרככו והצטמצמו ונראה כמו ריבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים