ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- קטגוריה: סלטים
- זמן הכנה: 15 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לסלט
-
2 יחידות תפוחי עץ (גרני-סמית)
-
-
-
-
לרוטב
-
-
-
5 כפות מיץ מקופסת שימורי משמש
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קולפים את הבטטה, חותכים למטבעות עגולות, מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל שמן זית ואופים עד שהבטטה מתרככת..
-
2
שוטפים את החסה וקורעים לחתיכות בינוניות, מניחים על צלחת הגשה..
-
3
קולפים את התפוחים וחותכים אותם בצורת גפרורים ומניחים מעל שכבת החסה..
-
4
כשהבטטה מוכנה מניחים אותה מעל התפוחים, בצורה יפה..
-
5
לבסוף מפזרים חתיכות שבורות של פקאן סיני..
-
6
הכנת הרוטב:
שמים את כל מרכיבי הרוטב בתוך קופסה סגורה היטב עם מכסה , ומנערים חזק עד שהכל יתערבב יחד היטב..
-
7
את הרוטב אפשר להגיש יחד עם הסלט, כבר בפנים, או בסוסייר ע"י הרוטב..
1
קולפים את הבטטה, חותכים למטבעות עגולות, מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל שמן זית ואופים עד שהבטטה מתרככת..
2
שוטפים את החסה וקורעים לחתיכות בינוניות, מניחים על צלחת הגשה..
3
קולפים את התפוחים וחותכים אותם בצורת גפרורים ומניחים מעל שכבת החסה..
4
כשהבטטה מוכנה מניחים אותה מעל התפוחים, בצורה יפה..
5
לבסוף מפזרים חתיכות שבורות של פקאן סיני..
6
הכנת הרוטב:
שמים את כל מרכיבי הרוטב בתוך קופסה סגורה היטב עם מכסה , ומנערים חזק עד שהכל יתערבב יחד היטב..
7
את הרוטב אפשר להגיש יחד עם הסלט, כבר בפנים, או בסוסייר ע"י הרוטב..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים